Tilbage til karriere
Junior E-mailmarketing Specialist

Vi søger lige nu en

Junior E-mailmarketing Specialist

Robert Jacobsens Vej 68 st., 2300 København S
Deltid
Ansøg nu

Er du den ambitiøse Junior E-mailmarketing Specialist, som vi søger?

Der er ild i kedlerne i Ackermann, og derfor søger vi en ny kollega på deltid (minimum 8 timer pr. uge), som kan hjælpe os med at udvikle effektiv e-mailmarketing til kunder som bl.a. Matas, Shaping New Tomorrow og Rains.

I Ackermann, et af Nordens førende bureauer indenfor e-mailmarketing, oplever vi nemlig stigende efterspørgsel på vores ydelser, og derfor søger vi lige nu at udvide vores team med dygtige specialister. Måske er du vores nye kollega?

Hvilke opgaver kommer du til at sidde med?

Vi er på udkig efter en nysgerrig og ambitiøs Junior E-mailmarketing Specialist, som kan hjælpe vores Senior E-mailmarketing Specialister og E-mailmarketing Specialister med opsætningen af deres kunders set-ups. Vi skal nok sørge for at give dig en grundig oplæring, og det er derfor en rigtig god mulighed for at få prøvet kræfter med en af de mest effektive digitale marketingkanaler, der findes.

Du kan forvente opgaver som:

 • 👉 Opsætte og eksekvere marketing automation-aktiviteter, fx. flows / journeys, e-mailkampagner mv.
 • 👉 Være med til at udvikle strategier for kunders e-mail marketing på tværs af hele kunderejsen
 • 👉 Lave analyser og arbejde med data på tværs af diverse e-mail marketingplatforme, vores kunder anvender
 • 👉 Måle og afrapportere på aktiviteter og projekter
 • 👉 Udtænke nye initiativer så vi hele tiden kan hjælpe vores kunder med at forbedre sig, fx via split tests og segmentering
 • 👉 Supportere og hjælpe vores specialister, seniorspecialister og managers med ad hoc opgaver på dag til dag basis

Har du flair for det og synes, at det er sjovt, er der altid mulighed for på sigt at få fuldtidsstilling. 

Nu til dig 👇

Da jobbet er ideelt for studerende, forestiller vi os, at du er i gang med en relevant uddannelse, fx cand.comm, cand.merc eller andet, og har mindst 1½ år tilbage. Her lærer du formentlig en masse om fremtidens digitale marketing, og ønsker at afprøve din teori i praksis i et relevant studiejob. Og det er her, at vi kommer ind!

Vi er et kontor, der hylder forskellighed og derfor ønsker vi heller ikke at skrive en lang liste med krav til, hvordan du skal være for at passe ind. Vores erfaring fortæller os dog alligevel, at du har store chancer for at lykkes i stillingen og passe ind i vores kultur, hvis:

 • ▪️ Du er drevet af at komme ned i marketingmaskinrummet og vil gerne være dygtig til bruge mange forskellige marketingsystemer
 • ▪️ Du er interesseret i eller har erfaring med at arbejde med marktingdata og kan finde ud af at lave indsigtsfulde analyser
 • ▪️ Du er struktureret, effektiv og detaljeorienteret
 • ▪️ Du er nysgerrig og interesseret i, hvad man kan udrette med e-mail marketing for nogle af Danmarks fedeste virksomheder inden for mange forskellige brancher
 • ▪️ Du er ikke bange for at spørge, og du tager naturligt ansvar for dine opgaver

Det kunne være ekstrafedt, hvis du i forvejen kunne et eller flere af disse (det er altså ikke krav):

 • 👉 Billedredigering i Photoshop eller InDesign
 • 👉 Havde et naturligt flair for at skrive interessante og fejlfrie tekster
 • 👉 Har stiftet bekendtskab med e-mailmarketing før
 • 👉 Har prøvet at opsætte et set-up i en eller flere e-mailplatforme som fx ActiveCampaign, Klaviyo eller Mailchimp
 • 👉 Har stiftet bekendtskab med HTML og eller CSS

En del af holdet

Hvis du kan hjælpe os med ovenstående, så garanterer vi til gengæld en hverdag med rig mulighed for at sætte dit eget præg på virksomheden.

Vi arbejder med meget frihed under ansvar, og vi stræber altid efter, at det er sjovt at gå på arbejde - hver dag. Vi holder til i flotte, lyse lokaler på Robert Jacobsens Vej 68 st, 2300 København S.

Vi er et team bestående af omkring 20 kollegaer, der alle tror på, at vores mål kun kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. De fleste kollegaer sidder til dagligt på hovedkontoret i København, mens der i Aarhus sidder et mindre team. Derfor tilbyder vi lækre rammer med frokostordning og anden forplejning, og vi prioriterer at afholde et socialt arrangement minimum 1 gang om måneden. For vi er kun stærkest, når vi arbejder godt sammen - og det bånd kan ikke kun styrkes indenfor kontorets fire vægge. Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig timeløn, som bliver baseret på dine kompetencer og erfaringer. 

Om Ackermann

Og hvem er vi så? Vi er Ackermann, og vi er Danmarks førende e-mailmarketingbureau, med en mission om at blive hele Nordens go-to bureau nummer 1.

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau inden for e-mailmarketingstrategi og -eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder inden for samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivning og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i tæt dialog med den enkelte kunde.

På vores kontorer er der naturligvis god kaffe og frisk frugt ad libitum, lækker frokostordning, fede sociale arrangementer, high fives - og så siger vi aldrig nej til spontane fredagsbarer eller velfortjente champagne-fejringer.

Vi holder løbende samtaler og tillader os derfor at tage stillingsopslaget ned, når den rigtige kandidat er fundet, så tøv ikke med at sende os en ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores Partner & COO, Teis Boysen, på tb@ackermann.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV mm.

Ansøg her: 

Lyder det som dig?

Ansøg her

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.