Love letters

Kærlighedsbreve, anmeldelser og feedback samlet fra vores kunder gennem tiden
💌
Danmarksmestre i alt, der hedder e-mail

Det er tydeligt at mærke, at hele holdet bag Ackermann er dybt specialiseret og Danmarksmestre i alt, der hedder e-mail. Ackermann vil for altid være min go-to strategiske og eksekverende partner på e-mailmarketing

Carl Kronika
Stifter
SAGA
💌
Et stærkt øje for detaljen og kvaliteten

I de projekter, hvor jeg driver direct-to-consumer platformen for forskellige brands, der anvender jeg altid Ackermann. Proaktivt og iderigt er samarbejdet opbygget med et stærkt øje for detaljen og kvaliteten.

Henrik Haagen
Co-founder af Boozt, Bestyrelsesmedlem & Investor
💌
Ackermann er altid de første jeg ringer til

Ackermann er Danmarks ledende bureau når det kommer til e-mail og permission marketing. Punktum. Vi har arbejdet tæt sammen med Ackermann på flere af vores større kunder de seneste 4 år, og de skuffer aldrig. Det er tydeligt at se hvordan Casper og co. har bygget en strømlinet process op omkring alt fra deres produkt til deres kundeservice. Ackermann er altid de første jeg ringer til når jeg skal have input til e-mail marketing strategier, eller når der sker noget nyt. 10/10 would recommend!

Alexander Morabbi Wulsch
Partner
Nordic Social
💌
Ackermann har betalt mig 8.000 kr. for at skrive dette!

Har de det? Måske, men jeg følte mig nødsaget til at lave en irriterende clickbait-agtig headline for at få dig til at stoppe. For jeg har noget vigtigt at sige: Ackermann er det dygtigste bureau, vi i The Marketing Guy, nogensinde har arbejdet sammen med. Så har de egentlig betalt os? Nej, men for alt deres hjælp, rådgivning og problemløsning, føler jeg at jeg skylder meget mere. Tak for et fantastisk samarbejde de sidste 8 år.

Nick Traulsen
Founder & Investor
The Marketing Guy
💌
Ackermann var en afgørende del af vores tidlige succes i SOUNDBOKS

Jeg har nu arbejdet med Ackermann igennem end fem år, og har ingen planer om at stoppe. Ackermann var en afgørende del af vores tidlige succes i SOUNDBOKS på bl.a. vores Kickstarter og årene efter, og sidenhen har jeg arbejdet med dem på flere andre projekter - og de er kun blevet dygtigere.

Jesper Theil Thomsen
Chief Executive Officer
SOUNDBOKS
💌
Højt fagligt niveau

Ackermann har været en vigtig strategisk samarbejdspartner for LAZZAWEB til omstrukturering af vores marketing automation-setup. Højt fagligt niveau, skarp kommunikation og en stærk eksekveringsevne, som har gjort at vi altid har følt os i kompetente hænder. Vores nye setup er blevet opdateret med nye data indsigter, automations og leadscoring, der sikrer en god oplevelse for vores subscribers og bedre resultater for LAZZAWEB.

Patrik Lazzarotto
CEO & Founder
Lazzaweb