Love letters

Kærlighedsbreve, anmeldelser og feedback samlet fra vores kunder gennem tiden
💌
En gamechanger for vores e-mailmarketing

For os har Ackermann været en gamechanger. Vi oplever, at de møder os med en dybdegående, teknisk ekspertise – og samtidig leverer kreativ sparring i høj kvalitet. Vores samarbejdspartnere fra Ackermann er proaktive, dynamiske og engagerer sig i vores brand og vores fælles projekter. En indsats, som i det daglige omsættes til en betydelig stigning i både trafik og konverteringer

Simone Mai Hansen
Tekstforfatter
Agorahaverne
💌
Nok vores bedste investering indtil videre.

Vi har haft fornøjelsen af Ackermann, og selvom det kun har været en forholdsvis kort periode indtil nu, så er vi nået rigtigt langt. Ackermann er enormt effektive og deres input har sat meget tydelige og positive spor på vores bundlinje i den korte periode vi har været i gang. At få Ackermann ind over vores e-mail marketing har uden tvivl været den bedste investering vi har foretaget (muligvis også på helt kort sigt) - og den investering bliver selvfølgelig ved med at give fuldt afkast fremover med et minimum af vedligeholdelse i modsætning til næsten alle andre områder af marketing.

Martin Knudsen
Chief Marketing Officer
GOLoan
💌
Ackermann er de bedste i branchen.

Vi, i Hahn & Larsen, deler mange kunder med Ackermann og har gjort det i gennem en del år efterhånden, så jeg føler at jeg kender dem rigtig godt. De er altid velforberedte og har et fagligt niveau jeg ikke har oplevet hos nogen andre i mine 10 år i branchen. Og så er de også søde!

Anders Hahn Madsen
Senior Paid Social Specialist
Hahn & Larsen ApS
💌
Et godt match til alle, der gerne vil opleve et løft i deres e-mailmarketing

Her hos Kabeltromlen har vores e-mailmarketing gennem flere år været varetaget af Ackermann. Vi har i denne periode oplevet stor vækst i både antal subscribere, omsætning samt løftet vores e-mailmarketing til et helt nyt niveau rent æstetisk og contentmæssigt. Samarbejdet fungerer upåklageligt med hensyn til både månedlige salgsrapporter, månedsmøder, intern dialog, opbygning af kampagner og flows. Vores marketing specialist Majurathy og hendes team er nærværende og engagerede med høj sans for struktur, overholdelse af deadlines samt en meget proaktiv og innovativ tilgang til vores kampagner og flows. Vi kan varmt anbefale Ackermann til andre, der søger et løft af deres e-mail markedsføring.

Tania Søby
Salg, marketing & SOME
Kabeltromlen
💌
Uden Ackermann, ingen Alvas

Nicolai, Jonas og Casper har været crucial i udviklingen af den nyeste AI indenfor e-mail marketing. De ser hurtigt nye muligheder, sørger for at gøre os opmærksomme på det, og får testet tingene af i den virkelige verden med det samme. Havde det ikke været for Ackermanns kompetencer og tilgang til teknologi, havde Alvas ikke eksisteret i den form vi er i dag.

Villads Leth
Co-Founder @ Alvas
💌
Super kompetente, engagerede og yderst målrettede sparringspartnere

Vi er så glade for vores samarbejde med Ackermann omkring vores e-mail marketing og branding af vores to virksomheder Piercinghuset og Piercingfabrikken. Louise Düring er super dygtig, kreativ, innovativ og den perfekte sparringspartner for vores virksomhed. Vi kan varmt anbefale Ackermann.

Ann-Sofie Hindborg Gommesen
Marketingschef
Piercingfabrikken (Luli Lovespring)
💌
Dynamisk og super venligt Team

Vi har arbejdet med Ackermann et års tid og virkelig fået hjælp og ekspertise på så mange fronter. Jeg kan varmt anbefale dem.

Elisabeth Crossley-Wright
Founder
With Love Darling
💌
Dygtige fagpersoner som har løftet niveauet af vores emailmarketing

For os i Wally and Whiz er det en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Ackermann- teamet. De har fra første anslag været dygtige til at fange vores tone of voice, forstå vores brand-værdier og derigennem løfte niveauet af både email-strategi, copy og det æstetiske udtryk i vores emails. Det tekniske niveau er - som man også bør forvente - enormt højt og de er samtidigt kreative i forhold til at finde nye vinkler og idéer til både kampagner og flows. Derudover har jeg kun oplevet flinke og behagelige mennesker hos Ackermann og dialogen er altid nem og åben. Så alt i alt, super fedt samarbejde og jeg kan uden tvivl anbefale Ackermann videre!

Rasmus Roos Lindquist
Head of Marketing
Wally and Whiz
💌
Straight to Action: Casper og Teamets: Mestre i E-mail Marketing - Ingen Fluff, Kun Resultater!

ChatGPT har hjulpet med overskriften. Om Ackermann havde lavet en lignende det ved jeg ikke. Men jeg ved dog at jeg kun har haft positive oplevelser med Casper og hans team af dedikerede e-mail marketeers. Det er alt fra analyse af nuværende e-mails og optimering til forretningsforståelse af større strategiske initiativer, hvor de er gode til at forstå konteksten og eksekvere. Agile, pragmatiske og fagligt rigtig dygtige.

Peter Anders Franch
Head of Customer Insights & Execution
Matas
💌
Professionel og sympatisk samarbejdspartner

Ackermann har hjulpet os med at sætte vores e-mail-marketing i system og skabe et setup, der har løftet resultaterne markant. Det er nogle virkelig behagelige mennesker at samarbejde med, og vi har kun mødt profiler, der hver især har været skarpe på deres felt - fra strategi til design og copy. Vi har efterhånden samarbejdet med Ackermann i en del år og sætter stor pris på deres ekspertise og fokus på meningsfulde kunderejser, der styrker forretningen.

Christian Bjerggaard Jørgensen
Kommunikationskonsulent
Milton Huse
💌
Ackermann har hjulpet os med at løfte vores e-mail markedsføring til et nyt niveau

Ackermann har hjulpet os med at løfte vores e-mail markedsføring til et niveau vi aldrig selv havde formået. Med deres indsigt og viden, har de hjulpet os med at hæve performance og konvertering, bl.a. igennem et super stærkt automation flow setup. Kommunikation og samarbejde forløber altid optimalt, og vi er velinformeret omkring alle deres tiltag. Hos Ackermann er kompetence, know-how og konvertering i fokus, og det sætter vi stor pris på.

Henrik Kruse
Marketing Manager
Huntinglife.dk
💌
Et professionelt samarbejde – fra day one!

Gennem mange år har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Ackerman Kommunikation, og senest med min virksomhed, DigiMatcher. Jeg bliver altid mødt af kompetente og professionelle personer fra teamet, der har den tekniske forståelse af vores email marketing program kombineret med, at de har den forretningsmæssige forståelse. I dette samarbejde, har Ackerman konkret hjulpet os med skabe struktur på vores forskellige email automation setups – og været en del af kommunikationen målrettet vores segmenter. Derfor har vi nu et skarpt email marketing setup, som vi selv kan videreudvikle. En varm anbefaling herfra.

Julie Maja Nielsen
Founder & CEO
DigiMatcher
💌
Vi har været virkelig tilfredse med Ackermans ydelser

Vi har været virkelig tilfredse med Ackermans ydelser. Både indledende, da vi skulle planlægge mailkampagne til lancering af et helt nyt produkt, og undervejs hvor vi har haft behov for at lave en lang række tilpasninger af kampagnen for at sikre den bedste konvertering. Hele vejen igennem har teamet bidraget såvel kreativt som konkret med super gode elementer, ideer og forslag. Vi kan varmt anbefale Ackermann!

Pouline Middleton
CEO
INXO A/S
💌
Sparringspartner udover det sædvanlige

I forbindelse med bl.a. lanceringen af clubhummel har vi haft fornøjelsen af workshops med et yderst kompetent og enormt venligt hold af specialister fra Ackermann. Vi er blevet taget i hånden gennem hele processen og desuden introduceret for tiltag, som kan tage vores arbejde til det næste niveau – alt sammen med udgangspunkt i vores konkrete kontekst og behov.

Mathilde Lund Poulsen
CRM & Analytics Team Lead
hummel
💌
Et seriøst e-mailmarketing bureau, der rent faktisk løfter performance, markant!

Samarbejdet med Ackermann er en stor fornøjelse, selv i en svær tid hvor mange eCom forretninger har det hårdt. Vi har oplevet et kæmpe løft i vores Email marketing, alt fra brand-dna, tone of voice og content produktion. Det har resulteret i nogle suveræne resultater, der bare taler for sig selv! Processen mellem Møbelkompagniet.dk og Ackermann er strømlignet, ligetil og smertefri. Ackermann står for alt lige fra copy til design, det eneste vi oplyser er vores kampagneplaner, fokus, produkter og særtilbud, ellers er det totalt på autopilot hvilket jeg ser KÆMPE værdi i, især i en travl hverdag. Jeg var skeptisk i starten må jeg blankt erkende, men det blev hurtigt manet til jorden, da vi allerede på måned 1 så en stor forøgelse i vores email performance. så jeg sænkede mine parader og lige siden har vi lagt alt lid til Ackermann på email fronten. Kort sagt, så er jeg meget tilfreds og vil anbefale Ackermann til alle der ønsker et seriøst email marketing bureau der rent faktisk løfter performance, markant! - Much love herfra!

Daniel Gerfort 
Co-founder & CMO
Møbelkompagniet
💌
Skarpt blik for vores identitet og muligheder

Lige fra den indledende dialog blev vi mødt af en oprigtig nysgerrighed og interesse i at forstå vores brand, og hvordan det kan understøttes i vores visuelle identitet. En opgave som blev løst med yderst tilfredshed, ja faktisk begejstring. Ackermann formåede at udarbejde en skarp, flot og transparent e-mail template, der var tro mod vores identitet, og som nu har givet os de rette byggesten til at sammensætte endnu skarpere mails

Jannick Hansen
Marketingchef
FDM Travel
💌
Afgørende i at naile SOUNDBOKS Go-To market strategi

Casper og hans team var afgørende i at naile SOUNDBOKS Go-To market strategi da vi ikke havde andet end en god idé og en vision. Det gik godt. Nu arbejder vi sammen igen på vores nye projekt - Plugin - og det er fedt at mærke Caspers udvikling efter at have været snart 10 år i gamet, men at han stadig er sindssygt passioneret for sit fag og sine kunder. Kæmpe anbefaling herfra <3

Hjalte Wieth
Co-founder
Plugin & SOUNDBOKS
💌
Stærkt team bag Ackermann!

Vi har haft stor fornøjelse af flere sparringsworkshops med Ackermann. Det er et team af stærke profiler, som har været dygtige til at udfordre og løfte Sinfuls email-marketing til næste niveau. Tak for mange gode snakke om strategi og for jeres kæmpe engagement og gode energi! Vi ses til flere gode snakke i 2023.

Silke Balling
Head of CRM
Sinful
💌
Jeg er gået meget klogere fra hver eneste sparringssession

I forbindelse med, at Ackermann overtog vores emailmarketing, indgik vi en sparringsaftale omkring tekstskrivningen. Da jeg har en tæt forbindelse med vores kunder og en meget ’nede på jorden’-tilgang til dem, følte jeg, at jeg gerne fortsat ville stå for at skrive teksterne til vores nyhedsbreve, imens Ackermann hjalp med strategi, opsætning m.v. Vores sparringssessioner foregik således, at jeg valgte et par e-mail-udkast, og så gennemgik jeg dem med Sophie, der gav feedback og hjalp med at løfte teksten. Og jeg skal love for, at teksterne blev løftet . Nogle ok sætninger blev ændret til at være supergode, og vi fik tweaket nogle af budskaberne, så de fik den helt rette betydning – men stadigvæk med den kendte ’personlige’ tilgang til læserne. Sophie er fantastisk dygtig. Både til at skrive (når hun kom med sine egne forslag) og til at komme med brugbar feedback. Jeg er gået meget klogere fra hver eneste sparringssession, og det har ændret måden jeg skriver disse mails på, og jeg er slet ikke i tvivl om at det kommer til at gøre en kæmpe forskel for både kundeengagement og omsætning fra e-mailmarketing. Mine bedste anbefalinger til den dygtige og søde Sophie Dalgaard.

Sarah Jacobsen
Partner
5ddiamondpaint.dk
💌
En no-brainer

Passion. Nysgerrighed. Faglighed. Ærlighed. Eksekvering. De fem parametrer, jeg vurderer alle samarbejder på. Ackermann scorer top i dem alle. Behøver jeg at sige mere?

Daniel Brinch
CEO & Partner
Camille Brinch Jewellery
💌
Ackermann har fra dag 1 fokuseret på at blive de bedste

De dygtigste bureauer holder fast i det som de er bedst til. Ackermann har fra dag 1 fokuseret på at blive de bedste til e-mail marketing. Til stor glæde og gavn for alle som gerne vil blive bedre til e-mail marketing disciplinen

Henrik Jensen
Tidl. CEO
TV3 Danmark, dentsu, Carat mf
💌
Super engageret!

Casper og hans team har til sparringsmøder været super engageret og haft en dejlig energi i forbindelse med planlægning og eksekvering af vores selskabers online marketing strategi

Jan Lehrmann
Investor og serieiværksætter
Lehrmann Ventures
💌
En af vores hemmeligheder i Grafikr

Ackermann er en fast del af vores succesfulde samarbejde, når det gælder om at arbejde intensivt strategisk med vores kunder. Jeg har aldrig strejfet tanker om andre til e-mail marketing. Hvorfor skifte, når Ackermann leverer gang på gang?

Kiranan Luxmy
CEO
Grafikr A/S
💌
Ackermann lagde et stærkt fundament

Vi har været utrolig glade for vores samarbejde med Ackermann, gennem flere år! Ackermann lagde et stærkt fundament, som vi 5 år efter stadig bruger

Jesper Brok
Co-founder @ Happy Helper, Co-Founder & CMO @ Tjommi
💌
Danmarksmestre i alt, der hedder e-mail

Det er tydeligt at mærke, at hele holdet bag Ackermann er dybt specialiseret og Danmarksmestre i alt, der hedder e-mail. Ackermann vil for altid være min go-to strategiske og eksekverende partner på e-mailmarketing

Carl Kronika
Stifter
SAGA
💌
Et stærkt øje for detaljen og kvaliteten

I de projekter, hvor jeg driver direct-to-consumer platformen for forskellige brands, der anvender jeg altid Ackermann. Proaktivt og iderigt er samarbejdet opbygget med et stærkt øje for detaljen og kvaliteten.

Henrik Haagen
Co-founder af Boozt, Bestyrelsesmedlem & Investor
💌
Ackermann er altid de første jeg ringer til

Ackermann er Danmarks ledende bureau når det kommer til e-mail og permission marketing. Punktum. Vi har arbejdet tæt sammen med Ackermann på flere af vores større kunder de seneste 4 år, og de skuffer aldrig. Det er tydeligt at se hvordan Casper og co. har bygget en strømlinet process op omkring alt fra deres produkt til deres kundeservice. Ackermann er altid de første jeg ringer til når jeg skal have input til e-mail marketing strategier, eller når der sker noget nyt. 10/10 would recommend!

Alexander Morabbi Wulsch
Partner
Nordic Social
💌
Ackermann har betalt mig 8.000 kr. for at skrive dette!

Har de det? Måske, men jeg følte mig nødsaget til at lave en irriterende clickbait-agtig headline for at få dig til at stoppe. For jeg har noget vigtigt at sige: Ackermann er det dygtigste bureau, vi i The Marketing Guy, nogensinde har arbejdet sammen med. Så har de egentlig betalt os? Nej, men for alt deres hjælp, rådgivning og problemløsning, føler jeg at jeg skylder meget mere. Tak for et fantastisk samarbejde de sidste 8 år.

Nick Traulsen
Founder & Investor
The Marketing Guy
💌
Ackermann var en afgørende del af vores tidlige succes i SOUNDBOKS

Jeg har nu arbejdet med Ackermann igennem end fem år, og har ingen planer om at stoppe. Ackermann var en afgørende del af vores tidlige succes i SOUNDBOKS på bl.a. vores Kickstarter og årene efter, og sidenhen har jeg arbejdet med dem på flere andre projekter - og de er kun blevet dygtigere.

Jesper Theil Thomsen
Chief Executive Officer
SOUNDBOKS
💌
Højt fagligt niveau

Ackermann har været en vigtig strategisk samarbejdspartner for LAZZAWEB til omstrukturering af vores marketing automation-setup. Højt fagligt niveau, skarp kommunikation og en stærk eksekveringsevne, som har gjort at vi altid har følt os i kompetente hænder. Vores nye setup er blevet opdateret med nye data indsigter, automations og leadscoring, der sikrer en god oplevelse for vores subscribers og bedre resultater for LAZZAWEB.

Patrik Lazzarotto
CEO & Founder
Lazzaweb