Internship
Programme

Synes du, at marketing er spændende, og har du lyst til at prøve kræfter med det ude i den virkelige verden? Så er vores Internship Programme måske noget for dig.

Vores målsætning er at give ambitiøse studerende de praktiske redskaber til at kunne træde ind på morgendagens digitale jobmarked.

Vores Internship Programme er for dig, som i dag er studerende på en videregående uddannelse inden for kommunikation, medier, erhvervsøkonomi, salg eller lignende.

Efter forløbet har du helt nye kompetencer indenfor marketing, og du lærer også at udvikle strategier, strukturere en arbejdsdag, have ansvar for dine egne kunder og pitche ideer.

Du får

Et grundigt 4-ugers onboardingforløb

Du kommer igennem et fire ugers intenst oplæringsprogram, som lærer dig om e-mailmarketing, og hvordan vi arbejder med det i Ackermann.

En fast mentor gennem hele forløbet

Du får en fast mentor, som du gennem hele praktikforløbet kan sparre med og spørge til råds.

Et diplom + 5.000 kr. legat

Jojo! Udover alt din nye viden går du herfra med et papir på, hvad du har lært og ikke mindst et legat på 5.000 kr.

Boost dine marketing skills

Vi ønsker ikke at spilde vores praktikanters tid. Derfor er det vores ambition at du, efter at have overstået vores Internship Programme, har udviklet dig selv og dine kompetencer inden for digital marketing.

Du får hands-on erfaring med bl.a:

  • Marketing automation & kunderejsen
  • E-mail kampagner og performancemåling
  • Koncept, copywriting og content creation
  • Kundepitches og præsentation

Specialist eller Marketing?

Når du ansøger vores Internship Programme, skal du vælge enten at blive koblet på vores specialist team, som er dem, der sidder med den tekniske del af e-mailmarketing for vores kunder, eller du kan vælge at blive en del af vores eget marketing team, som til dagligt sidder og laver content, copywriting, videoer, podcast mm.

Marketing

Som Intern i vores marketing team kommer du til at hjælpe vores teamet med vores interne markedsføring - fx tilrettelæggelse  af webinarer, podcast-produktion og content til vores sociale kanaler.

E-mail Specialist

Som intern i vores E-mail Specialist team vil du bistå vores specialister med implementering af e-mail flows, opsætning og optimering af marketing automation setups, rapportering til klienter på performance o.l.

Du modtager et diplom + legat

Vores Internship Programme er ulønnet, men du modtager et legat på 5.000 kroner, når du har gennemført samt et diplom, der fortæller, hvad du har gennemgået på forløbet.

Du vil få stillet laptop, skærm og andet IT-udstyr til rådighed under forløbet.*
* Vi giver også frokost, kage og champagne 🤤

Vi har kun nogle få krav til dig

  • Du er på en videregående uddannelse
  • Dit praktikforløb varer som minimum 3 måneder
  • Du finder ‘digital’ spændende og ønsker at gøre karriere inden for feltet
  • Du er velformuleret og ambitiøs

Ansøg om plads på næste hold