Internship
Programme

Ønsker du at arbejde med marketing og leder efter et sted at kickstarte din karriere i bureauverdenen?

I Ackerman sætter vi en ære i at invitere ambitiøse studerende indenfor i bureauverdenen som del af vores højt performende team, og lige nu søger vi praktikanter til den kommende praktikperiode.

Vores Internship Programme er for dig, som i dag er studerende på en videregående uddannelse inden for kommunikation, medier, erhvervsøkonomi, salg eller lignende.

Efter forløbet har du helt nye kompetencer indenfor marketing, og du lærer også at udvikle strategier, strukturere en arbejdsdag, have ansvar for dine egne kunder og pitche ideer.

Du får

Et grundigt 4-ugers onboardingforløb

Når du starter på dit internship, kommer du først igennem et skræddersyet og grundigt opstartsforløb som skal sikre, at både dine kompetencer og din personlige udvikling rykker sig.

En fast mentor gennem hele forløbet

Du vil få en fast mentor, som du gennem hele praktikforløbet kan sparre med og spørge til råds. Din mentor sikrer, at du bliver falder ordentligt til - både på den faglige og sociale bane.

Et velfortjent diplom

Udover din nye viden og erfaringer går du selvfølgelig herfra med et diplom på alt det, du har lært hos os gennem forløbet!

Boost dine marketing skills

Vi ønsker ikke at spilde vores praktikanters tid. Derfor er det vores ambition at du, efter at have overstået vores Internship Programme, har udviklet dig selv og dine kompetencer inden for digital marketing.

Du kan bl.a. få hands-on erfaring med:

  • Marketing automation & kunderejsen
  • E-mail kampagner og performancemåling
  • Koncept, copywriting og content creation
  • Podcast- & webinar produktion
  • Kundepitches og præsentation

Specialist eller Marketing?

Når du ansøger vores Internship Programme, skal du tage stilling til, hvilket team, du vil være en del af. Du kan vælge mellem Specialist og Marketing:

Marketing

Vores eget marketingteam er stedet, hvor spændende ideer skal realiseres, historier skal fortælles og ingen dage er ens. Du kommer til at arbejde med flere digitale platforme og sociale medier, hvor du skal vise omverden, hvordan Ackermann hjælper vores kunder. Det gør vi f.eks. gennem webinarer, morgenmøder, podcasts, artikler og e-mails.

Specialist

Vores specialistteam, hvor morgendagens superstjerner indenfor e-mailmarketing udklækkes. Som specialist skal du have mange bolde i luften, og du skal trives i relationer med mange forskellige mennesker. Specialisterne er eksperterne, der med hver deres kundeportefølje er virksomhedens ansigt udadtil . Nøgleordene er blandt andre projektstyring, teknisk snilde, udadvendthed og forretningsforståelse.

Vores Internship Programme er ulønnet, men du vil få stillet laptop, skærm og andet IT-udstyr til rådighed under forløbet.

Samtidig afsluttes det gennemførte forløb med et diplom, som fortæller, hvad du præcis har gennemgået og erfaret i tiden hos os.

Fleksible mødetider, søde kollegaer og masser af god stemning følger selvfølgelig også med!
* Vi giver også frokost, kage og champagne 🤤

Vi har kun nogle få krav til dig

  • Du er på en videregående uddannelse
  • Dit praktikforløb varer som minimum 3 måneder
  • Du finder ‘digital’ spændende og ønsker at gøre karriere inden for feltet
  • Du er velformuleret og ambitiøs

Ord fra tidligere interns

Line Hedegaard Poulsen
Marketing Intern
Det har været super spændende at være intern i Ackermann, fordi man så hurtigt blev sat ind i de forskellige opgaver og fik noget ansvar, hvilket gør, at man får følelsen af, at man bidrager. Samtidigt er der mange forskellige opgaver, der skal løses, så man får brugt sin viden og udviklet den i flere forskellige retninger. Noget af det, der overraskede mig mest, er, hvor socialt her er. Folk er åbne og hjælpsomme, og der er mange sociale arrangementer såsom brætspilsaftener, champagnefejring, krea-klub og mere. Det betyder, at man hurtigt bliver rystet sammen på kryds og tværs. Folk er helt nede på jorden her, og man vil altid kunne gå til alle uden at tøve - også selvom det er direktøren. Og så er hunde velkomne på kontoret, hvilket jo er et kæmpe plus!
Oskar Mortensen
Specialist Intern
Allerede fra første dag, oplevede jeg en følelse af sammenhold, glæde og engagement. Igennem onboarding-forløbet lærte jeg en masse om e-mailmarketing, og jeg havde mulighed for at tage opgaverne i et tempo, der passede til mig. Læringen blev suppleret med reelle arbejdsopgaver, hvor jeg fik mulighed for at sparre med både medarbejdere såvel som kunder, og på den måde har jeg virkelig følt, at jeg har tilført værdi. Det har været en fornøjelse at være i praktik hos Ackermann, og jeg ville anbefale det til alle andre, der søger en praktikplads.
Therese Mejer Helwig Rasmussen
Specialist Intern
Mit praktikforløb hos Ackermann har budt på mange spændende opgaver og skabt en hel masse gode relationer. Jeg har fået en bred viden inden for e-mailmarketing både igennem det 6 ugers onboardingforløb og mine arbejdsopgaver, som helt klart vil gavne mig videre i min uddannelse. Jeg føler mig heldig at være endt et sted, hvor folk, både medarbejdere og ledere, gerne har villet bruge tid på, at sætte mig ind i de forskellige opgaver og dele ud af deres ekspertise. Derudover har alle også været åbne over for mine inputs, hvilket har gjort, at jeg har følt mig værdsat og som en del af teamet. Allerede fra dag et kunne jeg mærke, at der var en harmonisk dynamik, og det gjorde, at jeg hurtigt følte mig velkommen.

Ansøg om plads på næste hold