E-mail Design

Få dine emails e-mails til at skille sig ud i indbakken

Her er nogle af de +500 virksomheder som vi allerede har arbejdet med

Indholdet af dine e-mails har aldrig været vigtigere

Hver dag er der kamp om indbakken og modtagerens opmærksomhed. Det handler derfor om én ting: at skille sig ud fra mængden. Det kan du gøre ved at sende e-mails på de rigtige tidspunkter til de rigtige mennesker, men en mindst ligeså vigtig komponent hertil er dit indhold.

Et must-have for den brand-bevidste virksomhed.

Dine e-mails er en forlængelse af dit brand

E-maildesign dækker over det samlede grafiske udtryk i din e-mail.

Her arbejdes der med den visuelle opbygning af e-mailens indhold samt udarbejdelse af grafisk materiale, så alle mails fremstår indbydende og afspejler din virksomheds visuelle identitet.

E-mail templates og designede e-mails

Vores design team kan hjælpe dig med at designe hele e-mails fra bunden ud fra best practice og gældende industristandarder.

Når vi designer en e-mail, går vi ind og skræddersyr indholdet. Vi tænker i kreative koncepter og udarbejder content, der passer til jeres brand.

Vi kan også hjælpe med at udvikle e-mail templates, som er skabeloner I selv kan arbejde videre i. Her designer og bygger vi skellettet til jeres e-mails, som skaber et godt fundament for jeres fremtidige set-up, således at I sikrer både genkendelig såvel som høj performance.

Rådgivning om e-maildesign og content

Udover at kunne hjælpe dig med design af dine e-mails, kan vi også rådgive jeres in-house team om e-maildesign som disciplin. Vi har stor erfaring med både 1-til-1- rådgivning såvel som afholdelse af workshops.

Teamet hos Ackermann

Mød en af vores E-mail Designers, Amalie Schiøtt Weber

Vores E-mail Design team består af designere, der lever og ånder for e-mailmarketing. Mød vores Senior E-mail Designer, Amalie Schiøtt Weber, her.

Dyk ned i eksempler på e-mails, som vi har designet

Se flere af vores emails her

Klar til at komme i gang?
Book et kald med os