E-mailmarketing for B2B virksomheder

Som B2B virksomhed bør din e-mailkanal være en af dine vigtigste digitale marketingskanaler. Vi kan hjælpe med at tage din e-mailmarketing fra ingenting til god - og fra god til bedst.

Vi har allerede hjulpet +500 virksomheder med deres e-mailmarketing

De største udfordringer for B2B virksomheder i deres e-mailmarketing

Det er nemlig ofte de samme udfordringer, som går igen for B2B virksomheder.

- Hvordan skaber man et overblik og bygger sammenhængende og effektive automatiske e-mailserier?
- Hvordan får man konverteret subscribers om til salgsleads?
- Hvordan får man et leadscorings-setup til at skabe gode subscribers?
- Hvilke e-mailserier bør man bruge som B2B virksomhed? 
- Hvordan indhenter man nye subscribers?

Listen med mulige udfordringer er lang, men heldigvis kan vi hjælpe.

Sådan skaber du en sammenhængende e-mailmarketing-strategi som B2B virksomhed

Der er nogle helt simple tiltag, som går igen for de B2B virksomheder, som har succes med deres e-mailmarketing strategi.

For det første er det afgørende, at du får defineret dine KPI'er for din e-mailmarketing - hvad måler du på?

Dernæst er det vigtigt med automatiske e-mailserier, som kan skabe interesse blandt dine subscribers og varme dem op. Og det gør du bedst med et leadscoringssystem, der kan identificere, hvor varme dine leads er.

Og så skal din leadgenerering sørge for nye subscribers, der kan komme ind på din e-mailliste - hvor nyhedsbrevene skal hive dem ind på din hjemmeside.

Hvordan arbejder vi med e-mailmarketing for B2B virksomheder?

Strategi for din e-mailmarketing
Hvad er dine mål og hvordan kan e-mailmarketing hjælpe dig med at nå dem? Vi udtænker strategien for din e-mailmarketing.
Opsætning af alt fra flows til leadscoring
Vi hjælper med alt opsætning af automatiske e-mailser til leadscoring. Har du ikke en e-mailplatform? Intet problem. Vi hjælper dig også med at finde den.
Løbende drift og sparring
Når der er opsat de automatiske e-mailserier og leadscoring skal din e-mailmarketing drives og udvikles. Vi ved hvad der skal splittestes på, hvordan du optimerer dine flows og hæver niveauet.
Insights
Vi kommer løbende med indsigter på hvad der virker og hvordan vi hæver niveauet. Dem præsenterer vi dig løbende for, så du altid har ro i maven.
Copywriting og e-maildesign
Vi har et dygtigt hold af både e-maildesigners og copywriters, så du blot skal læne dig tilbage. Vi tager os alt det kreative, hvis du har behovet.
Optimering og rapportering
Du får løbende rapportering på performance - og ikke blot tal, men konkrette anbefalinger til hvordan vi hele tiden bliver bedre.

Vi hjælper B2B virksomheder med at drive bedre e-mailmarketing

Case med Nem-HR

Implementering af e-mailmarketing til understøttelsen af B2B-kunderejsen for NemHR

Nem-HR er en gazelle-virksomhed, som varetager virksomheders kontakt til det offentlige, samt rådgiver og hjælper virksomheder i alle størrelser med bl.a. at varetage administrationen omkring sygedagpenge, barsel, kurser, refusioner, og godtgørelser fra det offentlige.

Klik her og læs casen

Nu har du måske nogle spørgsmål til os...

Lad os se om vi ikke kan få svaret på nogle af dem herunder 👇

1. Hvordan kan e-mailmarketing hjælpe min B2B virksomhed?

Typisk vil e-mailmarketing kunne hjælpe din virksomhed med at opvarme dine anskaffede subscribers, således at du kan drive salgsklare leads fra din nyhedsbrevsliste. Alt for mange B2B virksomheder sender blot et nyhedsbrev ud i ny og næ. Det er en fejl. E-mailmarketing kan for B2B virksomheder bliver en kanal der skaber salgsleads og omsætning.

2. Hvorfor skal jeg få et e-mailmarketingbureau til at hjælpe mig?

Det skal du nødvendigvis heller ikke, men vi kan med nogen sandsynlighed hjælpe dig hurtigere fremad og med en højere kvalitet. Vi har som e-mailmarketingbureau eksisteret siden januar 2016, hvilket betyder at vi har cirka brugt +230.000 timer på e-mailmarketing. Den erfaring får du stillet til rådighed.

3. Kan jeg få jer som sparringspartner, eller skal I drive hele kanalen?

Hvordan vi samarbejder afhænger helt af dine behov. Har du brug for at vi kommer ind og driver kanalen for dig? Så gerne! Har du derimod brug for at få os på som sparringspartner? Også helt i orden. Vi samarbejder så det giver bedst mening for dig.

4. Hvad koster I?

Det afhænger af hvad du gerne vil have hjælp til. For os er det dog vigtigt at aftalen giver økonomisk mening for dig. Derfor vil vi gerne start med et helt uforpligtende møde, så vi kan lære mere om din virksomhed og dine behov.

Du bestemmer selv hvordan vi skal samarbejde

Engangsopsætning af din e-mailmarketing

Skal du have hjælp til eksempelvis blot at opsætte et par automatiske e-mailserier og noget leadscoring?Vi bygger det og derfra løber du selv videre.

Løbende samarbejde om din e-mailmarketing

Har du brug for fast hjælp med din email marketing? Intet problem.

Vi kommer ind og hjælper dig løbende med opsætning og optimering af alt fra dine automastiske e-mailserier, nyhedsbreve, leadscore og meget andet

Løbende sparring eller workshops

Vil du gerne selv sidde hands-on med din e-mailmarketing, men har du brug for løbede sparring eller måske en workshop?Vores dygtige rådgivere er klar til at guide dig, så din e-mailmarketing bliver bedre og mere effektiv.

Gratis

Masterclass: Emailmarketing for B2B virksomheder

Masterclassen er skræddersyet til dig, der arbejder med en webshop og som ønsker at blive skarpere til dit arbejde med e-mailmarketing eller dig, der blot ønsker at udforske din webshops muligheder indenfor e-mailmarketing.

5 tips til B2B virksomheder som vil e-mailmarketing

Hør hvad Casper Ackermann, Managing Partner og stifter af Ackermann, vil give af råd til B2B virksomheder, som vil mere med deres e-mailmarketing.

Klar til at komme i gang?
Book et kald med os