Tilbage til karriere
Senior konsulent til marketing automation og e-mailmarketing team

Vi søger lige nu en

Senior konsulent til marketing automation og e-mailmarketing team

København
Ansøg nu

Har du stor erfaring med eksekvering, opbygning og optimering af e-mailmarketing og marketing automation? Brænder du samtidig for at skabe gode kunderelationer gennem solid rådgivning?

Vi forestiller os, at du har solid erfaring med brug af en række forskellige e-mail- og marketing automation-platforme. Du forstår naturligt, hvordan du omsætter marketingstrategi og målsætninger til konkrete actions via bl.a. nyhedsbreve, brug af leadgenerering og opbygning af automatiske e-mailserier. Du trives også med at rådgive, arbejde selvstændigt og direkte med kunder inden for eksempelvis e-commerce, retail, B2B og flere industriområder.

Ramte vi rigtigt?

Fedt! Så læs endelig videre.

I Ackermann, et af Nordens førende bureauer indenfor e-mailmarketing, oplever vi stigende efterspørgsel på vores ydelser, og derfor søger vi lige nu at udvide vores team med dygtige specialister. Måske er du vores nye kollega?

Lidt om jobbet som Senior E-mailmarketing Specialist

Som Senior E-mailmarketing Specialist vil du blive en del af vores samlede Produktteams Specialist team. I tillæg til Specialist teamet består vores Produkt team også af E-maildesigners og E-mailcopywriters.

I tæt dialog med kunden får du ansvaret for e-mailmarketingstrategier, opsætning og eksekvering af e-mailkampagner og automations samt overvågning og rapportering. Du skal således kunne arbejde strategisk, taktisk og operationelt med dine kunders e-mailmarketing. Som Senior E-mailmarketing Specialist vil du få ansvaret for din egen kundeportefølje, primært bestående af vores større kunder fra både B2C og B2B.

Du vil have et mix af kunder, hvor du enten er direkte eksekverende på deres e-mailmarketing, eller hvor du agerer rådgiver og sparringspartner til deres interne marketingteam.

Udover en solid forståelse for e-mailmarketing og evnen til at opbygge effektive e-mailmarketing-setups, kræver jobbet, at du besidder gode rådgivnings- og kommercielle kompetencer.

Dette er nødvendigt, da du vil have ansvaret for at rådgive din egen kundeportefølje om f.eks. nye tiltag, udarbejdelse af roadmaps og lignende, alt sammen funderet i, hvordan det kommercielt påvirker kundens forretning.

Som Senior Specialist vil en stor del af rollen bestå af projektledelsesopgaver, der indebærer, at du skal kunne planlægge nye tiltag, fastsætte deadlines og sørge for, at du, kunden og andre stakeholders er informeret om disse. Du skal ligeledes sørge for, at alle er informeret, hvis deadlines ændrer sig.

Ligeledes vil du som Senior Specialist også skulle kunne trives i selv at scope projekter, samt overbevise diverse stakeholders om projekternes relevans og kvalitet.

Vi tilbyder en solid og konkurrencedygtig løn, pensionsordning og bonusordning.

Vi forestiller os at du kan sætte flueben ved følgende

👉 Har min. 2 års erfaring med e-mailmarketing og i øvrigt en stor interesse for digital marketing.
👉 Har som minimum en relevant bachelorgrad (og gerne en kandidatgrad).
👉 Har tidligere haft direkte kundekontakt og trives med det.
👉 Har et højt ambitionsniveau for dit arbejde og evner at arbejde meget struktureret.
👉 Er relationsstærk og trives med at være i løbende dialog med dine kunder.
👉 Har en stærk sproglig profil.
👉 Bliver motiveret af at blive målt på dine kunders resultater.
👉 Har en naturlig teknisk forståelse.
👉 Erfaring med platforme som for eksempel Klaviyo, ActiveCampaign og HubSpot er et stor plus.

Desuden trives du med at arbejde i et ungt, ambitiøst miljø, hvor du og dine kollegaer arbejder mod samme mål - men din egen personlige motivation og drivkraft er lige så vigtigt!

Vi garanterer i hvert fald en hverdag med en bred social berøringsflade, højt til loftet (i bogstavelig og overført betydning), varierende opgaver og rig mulighed for at sætte dit præg på en virksomhed i rivende udvikling.

Hvem er vi?

Vi er Danmarks førende e-mailmarketingbureau, og vi har en mission om at blive hele Nordens go-to bureau nummer 1. Vi er et team bestående af over 20 personer, fordelt på kontorer i København og Århus, der alle tror på, at samarbejde, individuelt ansvar og god stemning er vejen frem!

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau inden for e-mailmarketingstrategi og -eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder inden for samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivning og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i tæt dialog med den enkelte kunde.

På vores kontorer er der naturligvis god kaffe og frisk frugt ad libitum, lækker frokostordning, fede sociale arrangementer, high fives - og så siger vi aldrig nej til spontane fredagsbarer eller velfortjente champagne-fejringer.

Vi holder løbende samtaler og tillader os derfor at tage stillingsopslaget ned, når den rigtige kandidat er fundet, så tøv ikke med at sende os en ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores Managing Partner, Casper Ackermann, på ca@ackermann.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV mm.

Ansøg her: 

Lyder det som dig?

Ansøg her

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.