Voyado

Arbejde du i retail og ønsker du at binde din fysiske butik sammen med din webshop med én platform? 

Så kan Voyado være den rette løsning for dig.

Det er en svensk udviklet platform, der både indeholder marketing automation funktioner, men som også kan fungere som en Customer Data Platform. Her får du alle de klassiske marketing automation funktioner, som du skal bruge; flowbuilder til at bygge automatiske e-mailserier, analytics funktioner til at lære af dine findings, splittesting af dine nyhedsbreve og meget mere. 

Men der er endnu en ret cool feature ved Voyado…

Du har nemlig mulighed for at bygge reward-funktioner ind i din marketing på tværs af kunderejsen. Og du kan både håndtere alt fra præmierne, der gives, gamification-delen og de forskellige kundeklubniveauer inde i Voyado. 

Vi har et rigtig godt samarbejde og en løbende dialog med Voyado omkring de muligheder, platformen tilbyder. På den måde sikrer vi nemlig, at vores kunder i mellemstore og store virksomheder altid har adgang til de bedste muligheder indenfor e-mailmarketing. 

Fordele ved

Voyado

Med Voyado har du en platform, der både rummer marketing automation og customer data platform-funktioner i én. Platformen er bygget til mellemstore og store e-commerces og retailers.
Du kan analysere både customer lifetime value, churn risk og meget andet i Voyados CDP (Customer Data Platform) og aktivere din e-mailmarketing på baggrund af disse datapunkter.
Og så integrerer Voyado til en lang række platforme og teknologier som f.eks. Episerver, Dynamicweb, Centra og mange andre

Book et gratis sparringsmøde