Sleeknote/Drip

Sleeknote er et af de mest populære værktøjer indenfor e-mailmarketing i Danmark.

Og det er fordi, at værktøjet er rigtig effektivt til at indsamle subscribers på tværs af dit website via platformens anerkendte pop-up funktioner.

Da dem amerikanske virksomhed Drip opkøbte Sleeknote i 2022, fik platformen tilføjet endnu et kraftigt element til deres værktøj: en e-mailmarketingplatform. Med Drip kan du nemlig bygge automatiske e-mailserier, hvilket gør det muligt for dig at konvertere leads om til kunder, opsælge til eksisterende kunder samt vinde tabte kunder tilbage. 

Både Sleeknote og Drip er værktøjer, vi har brugt i mange år i Ackermann til at skabe et succesfuldt e-mailmarketingsetup for vores kunder.

Fordele ved

Sleeknote/Drip

De to værktøjer har en avanceret pop-up builder, som er en af de mest benyttede i Danmark. Derudover har de en kraftfuld workflow-builder, hvor du kan automatisere alt fra e-mails, der sendes, til tags der tilføjes til dine subscribers.
Drip stiller plug'n'play integrationer til rådighed, så du nemt kan koble din webshop sammen med Drip og indsamle og bruge data på dine subscribers
Drip (og Sleeknote) er bygget til e-commerce, og dermed er alle funktioner tiltænkt e-commerce virksomheder, der ønsker at vækste med e-mailmarketing

Book et gratis sparringsmøde