Scratcher.io

Med Scratcher.io kan du spille dig til flere subscribers!

Det er nemlig et dansk gamification-værktøj, som du kan bruge til at skaffe flere tilmeldinger til din e-mailkanal. Du kan også bruge den til at bygge spilkampagner, som dine eksisterende subscribers kan more sig med - og hvor du måske kan få både engagement eller mere data ud af dem i bytte for noget værdi, som subscriberen får ud af at deltage. 

Inde i Scratcher.io kan du bygge en lang række forskellige spiltyper. Du kan f.eks. bygge et lykkehjul, skrabelod, en quiz eller meget andet. 

I Ackermann har vi haft rigtig mange kunder, der har benyttet sig af Scratcher.io til at bygge spilkampagner. Dem har de brugt både til leadgenerering af nye subscribers og til at aktivere eksistere subscribers på tværs af hele kunderejsen.

Fordele ved

Scratcher.io

Med Scratcher.io har du adgang til en lang række forskellige spiltyper, så du løbende kan udvikle og teste nye kampagnetyper af på dine subscribers.
Scratcher.io indeholder også et godt dashboard, som tydeligt viser dig resultaterne fra dine forskellige kampagner og fortæller dig, hvad du skal gøre mere af.
Hvert spil får sin egen landingpage, så du nemt kan distribuere spilkampagnerne via f.eks. nyhedsbreve til dine subscribers og Facebook annoncering.

Book et gratis sparringsmøde