Litmus

Med Litmus kan du sikre, at dine e-mails ser pæn ud, når den lander i din subscribers indbakke - uanset hvilken e-mailklient (Yahoo, Gmail m.m.) din subscriber bruger. 

Værktøjet foregår sådan, at du får en e-mailadresse af Litmus, som du skal sende en testmail af din e-mail til. Herefter kan du så i Litmus se, hvordan din e-mail bliver indlæst i de forskellige e-mailklienter. 

Og det er enormt værdifuldt for dig!

Det giver dig nemlig mulighed for at se, om der er nogle af dine designvalg, der falder igennem på nogle af klienterne. På den måde kan du sikre, at du altid udsender den bedst mulige udgave af din e-mail, så læseoplevelsen - og i sidste ende din performance - bliver bedst mulig. 

Du har også mulighed for at bygge videre på dine e-mails og designe hele eller dele af e-mailen i selve Litmus-værktøjet. Derudover indeholder værktøjet også en lang række dynamiske funktioner, som du kan indlejre i din e-mail - hvor f.eks. countdown-nedtællingsure er en af de mere populære funktioner. 

I Ackermann har vi brugt Litmus i flere år til at gennemteste e-mails for flere af vores kunder.

Fordele ved

Litmus

Test dine e-mails i alle de velkendte såvel som mindre e-mailklienter og få hurtigt overblik over eventuelle fejl og mangler i dine e-maildesigns.
Byg e-mails direkte i Litmus og indlejre nemt countdowns, afstemninger, social signals og meget andet i dine e-mails.
Brug Litmus analytics til at aflæse, om dine subscribers f.eks. læser eller blot skimmer dine e-mails.

Book et gratis sparringsmøde