Klaviyo

Du skal ikke mange år tilbage, for Klaviyo ikke var særlig stor herhjemme i Danmark. Og pludselig tog det fart. I dag er Klaviyo en af de allermest populære e-mailplatforme herhjemme.

Og med god grund…

Klaviyo er en e-mailplatform, der er specifikt bygget til den moderne webshop. Med Klaviyo har du mulighed for - hurtigt og nemt - at integrere din webshop med platformen, og lynhurtigt aktivere din e-mailmarketing ved hjælp af de mange forskellige og tilgængelige datapunkter, som Klaviyo giver adgang til. 

Det er vitterligt kun din fantasi, der sætter grænder for, hvad du kan bygge af forskellige e-mailflows i Klaviyo. Du kan fx bygge avancerede abandoned cart-setups, velkomstserier til forskellige segmenter, udarbejdet et datadrevet winback-flow til tabte kunder og meget mere.

Og mens alle serierne kører, kan du analysere på dine forskellige segmenter og deres præferencer ved at køre splittesting i både nyhedsbreve og e-mailflows. 

Første Elite Master Partner i Danmark (og i hele Skandinavien)
Her hos Ackermann har vi arbejdet enormt meget med Klaviyo. Ikke nok med at vi faktisk var den første partner på det danske marked, vi er i dag også den største. I slutningen af 2022 modtog vi nemlig titlen “Elite Partner” som det hidtil eneste bureau i skandinavien. Titlen har vi fået på grund af de resultater vi har skabt for alle de mange kunder, vi efterhånden har haft fornøjelsen af at arbejde med i Klaviyo.

Fordele ved

Klaviyo

Med Klaviyo har du enorme muligheder for at gøre brug af dine kunders data i din e-mailmarketing. Du kan lave avancerede segmenter og e-mailflows, og du kan virkelig personalisere din e-mailmarketing
I Klaviyo har du gode muligheder for at analysere på dine resultater, som vil sætte dig i stand til at aflæse resultaterne og din e-mailmarketings performance direkte i Klaviyo
Klaviyo er bygget specifikt til webshops. Det kommer til udtryk via en lang række præbyggede integrationer og tilgængelige triggers i flowbuilderen, som er uhyre velegnet til webshops og meget andet.

Book et gratis sparringsmøde