GetSiteControl

Vil du gerne finde en smart måde at få ført alle dine besøgende på dit website over i din e-mailplatform? 

Så kan GetSiteControl være en god løsning for dig!

Det er nemlig en pop-up builder, som kan hjælpe dig med at indsamle subscribers til din e-mailkanal. Du kan både indsamle dem via en klassisk pop-up, men du kan også bygge survey pop-ups, så du rent faktisk kan lære mere om de besøgende på dit website. 

Men det er ikke det eneste, GetSiteControl kan…

Værktøjet indeholder nemlig en lang række funktioner, men vigtigst af alt så integrerer GetSiteControl med rigtig mange webshopsplatforme. Og det er rigtig vigtigt, fordi du så er i stand til at spore hvor meget salg, dine pop-ups fra GetSiteControl har bidraget med til din totale omsætning. 

Vi har arbejdet med GetSiteControl i Ackermann siden starten i 2016, og har både opsat og vejledt en lang række kunder i at få mest muligt ud af værktøjet. Vi kender derfor GetSiteControl indgående og ved, hvordan du bedst lykkedes med at få konverteret besøgende om til subscribers.

Fordele ved

GetSiteControl

Du betaler en ret lav månedlig ydelse (ca. 200 kr pr. måned) for en must-have funktionalitet (pop-ups) for alle virksomheder, der er seriøse om deres e-mailmarketing.
GetSiteControl indeholder en masse avancerede målretningsfunktioner, så du kan tilpasse dine pop-ups til at ramme dine besøgende, når det giver mening i kunderejsen.
Derudover kan du måle på effekten af dine pop-ups direkte i GetSiteControl

Book et gratis sparringsmøde