GetResponse

Leder du efter en marketing automation platform, der bl.a. kan hjælpe dig med at drive din e-mailmarketing, bygge landingpages, sende SMS’er, udvikle en live chat, opbygge en conversion funnel og afholde webinars? - kort sagt: en kæmpe paraply-platform med et hav af muligheder under sig?

Så skal du kigge lidt på GetResponse!

Det er nemlig en marketing automation platform med et europæisk hovedkontor, der formår at favne et hav af funktioner i én platform. Og har du kompetencerne, tiden og ambitionerne, er det en kæmpe fordel for dig, da du så kan få det maksimale ud af din platform og ramme med et marketingbudskab ved alle skridt i kunderejsen. 

Skulle du alligevel have brug for flere platforme, så er det heller ikke noget problem. GetResponse har nemlig integrationer til en lang række af andre softwares, og har også plug’n’play-integrationer til en masse forskellige webshops som f.eks. Shopify, Magento, WooCommerce. 

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med GetResponse for flere af vores kunder. Vi kender derfor til alle de mange muligheder i platformen, og ved, hvordan du får det maksimale ud af dem. 

Fordele ved

GetResponse

GetResponse meddelte allerede i 2020 at de, via en ekstern screening, var blevet 100 % GDPR Compliant
Med platformen får du fuld valuta for pengene, og kan bruge platformens brede vifte af funktioner såsom landingpage builder, webinar og meget andet til at ramme alle dele af din kunderejse
Du kan også bygge avancerede flows med GetResponses gennemtestede e-mailautomation builder

Book et gratis sparringsmøde