EmailOnAcid

Vidste du, at din e-mail ser forskellig ud alt efter hvilken klient (Yahoo, Gmail m.m.), din subscriber åbner den i?

Det kan være enormt frustrerende, når du nu har brugt en masse tid på at sætte den flot op.

Og hvordan sikrer du så, at din e-mail (trods alt) ser pænt ud uanset hvilken klient, den bliver vist i?

Du tester den - i f.eks. EmailOnAcid.

Værktøjet EmailOnAcid gør det muligt for dig at teste, hvordan din e-mail vil tage sig ud i de forskellige platforme. Her får du altså et enormt værdifuldt indblik i, om der er dele af din e-mail, der skal laves om, inden den bliver sendt ud. Værktøjet vil også give dig en indikator på, hvor stor sandsynligheden er for, at din e-mail vil ende i et spam-filter.

Her hos Ackermann har vi brugt værktøjet i mange år på en lang række kunder. På den måde kunne vi sikre os, at e-mailene altid var optimeret til de e-mailklienter, som majoriteten af kundens subscriberbase benyttede. Vi bruger generelt værktøjet til at identificere eventuelle fejl og mangler inden udsendelse, så vi kan optimere e-mailen og hæve kundens e-mailmarketing performance.

Fordele ved

EmailOnAcid

Med EmailOnAcid kan du teste dine e-mails op mod en lang række e-mailklienter og forskellige versinoer af hver e-mailklient.
Spam-test dine e-mails i EmailOnAcid og se, om den vil blive markeret som uønsket af forskellige spamfiltre.
Med dette værktøj undgår du at sende en e-mail ud med tydelige fejl i dit e-maildesign, hvilket i sidste ende vil optimere din e-mailmarketings performance.

Book et gratis sparringsmøde