Clerk.io

Ejer du eller arbejder du med en webshop? Så er der en rigtig stor sandsynlighed for, at du bruger Clerk. Og hvis ikke du gør, er det absolut et værktøj - eller et lignende værktøj - du bør overveje at bruge.

Clerk gør det nemlig muligt for dig at skræddersy det indhold, som dine besøgende, subscribere eller kunder møder, når de besøger dit website eller interagerer med dine nyhedsbreve.

Clerk gør det f.eks. muligt for dig, at fremvise de mest populære produkter og gode tilbud til subscribers, der aldrig har købt før, vise lignende produkter til en kunde, der har købt indenfor 90 dage, sende nyhedsbreve som supplement til de e-mails, du sender fra din e-mailplatform og meget andet!

Og det bedste af det hele?
Det hele foregår 100% automatisk, når først det er opsat. 

Her hos Ackermann har vi arbejdet med Clerk i mange år. Vi har også ageret sparringspartner på udviklingen af flere af deres e-mailmarketingprodukter.

Fordele ved

Clerk.io

Clerk har en nem integration med mange webshop-systemer. Det betyder bl.a., at data hurtigt bliver tilgængelig for Clerks anbefalings-algoritme
Clerk tilbyder avancerede muligheder for at bygge produktfeeds, som du kan implementere i dine e-mails
Med Clerk kan du understøtte dine almindelige nyhedsbreve ved brug af deres "Predictive AI Campaign"-funktion, som gør det muligt at udsende klassiske nyhedsbreve helt automatisk

Book et gratis sparringsmøde