ActiveCampaign

ActiveCampaign er en af de absolut mest populære e-mail- og marketingplatforme på det danske marked.

Og det er der altså en ret god grund til…

Platformen er nemlig et rigtig godt bud på en platform til f.eks. SMV’ere - uanset om det er e-commerce eller B2B. ActiveCampaign har plug'n'play integrationer til langt de fleste e-commerce platforme. På samme måde har platformen også en lang række værktøjer, der bliver brugt af B2B-virksomheder. ActiveCampaign har de helt klassiske funktioner, som f.eks. deres flowbuilder. Den kan du bruge til e-mailautomation og automatisering af diverse interne processer i fx jeres salgs- og supportteams. 

Men det er ikke det eneste, ActiveCampaign kan:

Du kan nemlig også bruge platformens CRM-funktion til at drive din virksomheds salgsoperationer fra. På den måde har du samlet alle salgs- og marketingaktiviteterne i én platform.

I skrivende stund (medio 2022) har vi ActiveCampaigns største partner i Danmark. Vi har haft fornøjelsen af at være blevet inviteret på officielt besøg på deres europæiske hovedkontor i Dublin, og vi har også afholdt high-level talks med bl.a. den europæiske partnerchef på vores hovedkontor i København. I 2019 agerede vores Managing Partner også sparringspartner til ActiveCampaigns Senior Vice President for Platform Strategy, da ActiveCampaign udviklede på deres Salesforce integration.

Fordele ved

ActiveCampaign

ActiveCampaign indeholder mange funktioner indenfor bl.a. salg (CRM), landingpages og e-mailmarketing - alt sammen samlet i én platform
Du har også gode muligheder for at binde salg og marketing sammen med ActgiveCampaigns indbyggede funktioner
De har mere end +50 integrationer til og fra ActiveCampaign, hvilket gør det muligt at bygge ActiveCampaign tæt sammen med andre softwares

Book et gratis sparringsmøde