Automatiske
e-mails

Gennem automatisk e-mailmarketing kan du opvarme, konvertere og mersælge til dine subscribers, leads og eksisterende kunder.

Hvorfor automatiske e-mails?

Den rigtige automatiske e-mail marketingstrategi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og den overordnede kunderejse i din forretning.

Hvordan dine kunder interagerer og handler med din virksomhed sætter rammerne for den automatiske e-mail marketingstrategi.

Det rigtige automatisk e-mailsetup tager udgangspunkt I de mål du har for din forretning. Ønsker du at forhøje dine kunders livstidsværdi, få flere inaktive kunder til at handle igen, få flere brugere af din app tilbage på app’en efter at de er stoppet med at bruge den eller måske få dine leads til at booke et kald med jeres salgsteam?

Et gennemtestet framework

Vores erfaring og dedikerede fokus på email marketing har tilladt os at bygge en række frameworks og modeller, som giver os de bedst mulige forudsætninger for at skabe succes når vi bygger og implementerer automatisk email marketing.

Det betyder, at vi fra start af har værktøjskassen fyldt med idéer til hvordan forskellige automatiske e-mailserier kan spille sammen – både med hinanden, med kanalerne til leadgenerering og med kampagne email segmenter.

Vores framework sikrer ligeledes at kunderejsen dækkes af, at implementeringen sker gnidningsfrit og at vi hurtigst muligt får igangsat automatiske e-mailserier, som samler data ind og begynder at skabe målbare resultater.

Både B2B og B2C virksomheder kan få værdi ud af automatisk emailmarketing

Om du er en webshop, der sælger kvindetøj, eller en industrivirksomhed, der sælger udstyr til brug på byggepladser, kan din virksomhed drage nytte af automatisk email marketing.

Begge scenarier kræver en email marketing platform, hvorfra at email marketingen kan eksekveres. Men de automatiske e-mailserier, som der implementeres og de efterfølgende taktiske indgreb, er forskellige fra virksomhed til virksomhed.

Hos Ackermann har vi bred erfaring med en lang række forskellige industrier, hvilket sætter os i stand til hurtigt at kunne sætte os ind i din forretning og dens specifikke krav til email marketingen.
▶️ Webinar

Q&A om E-mail Automation med Casper Ackermann

Flows, triggers, leadscoring og segmentering. Der kan være mange bolde i luften, når du skal opsætte dit automatiske e-mailmarketingsetup.

Vi er specialister i e-mail automation

Ackermann er Danmarks førende e-mailbureau. Vi hjælper bl.a. vores kunder med at få opsat, skrevet, designet og automatiske e-mails.

Book et møde og hør mere om hvordan vi kan hjælpe med Jeres e-mailmarketingsetup.

Spørg Emil om automatiske e-mails

Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan vi arbejder med automatiske e-mails? Så spørg vores Client service Director Emil, lige her: