Tilbage til karriere
Praktikant i marketingteamet

Vi søger lige nu en

Praktikant i marketingteamet

Robert Jacobsens Vej 66, 2300 København S
Fuldtid
Ansøg nu

Søger du en praktikplads inden for marketing?

I Ackermann søger vi lige nu en praktikant til vores marketingteam, med et særligt fokus på vores webinarer, events, podcast og morgenmøder. 

Ackermann vækster mere end nogensinde, og er et af nordens førende bureauer indenfor e-mailmarketing - måske er det dig, som vi mangler i vores marketingteam!

Om jobbet: 

Som praktikant i marketingteamet kommer du til at arbejde i et travlt miljø med en masse opgaver indenfor og rundt om digital marketing. Du kommer til at arbejde med vores egen marketing - det vil sige markedsføringen af os som bureau. Du kan regne med alt fra tekstproduktion til design af e-mails, redigering af videoer, e-mailkorrespondance med event-deltagere, optagelse af webinars og alt derimellem. Du skal derfor kunne arbejde strategisk, taktisk og struktureret med vores egen marketing.

Efter endt praktikophold vil vi vurdere muligheden for at deltidsansætte dig.

Vores krav er ikke mange: 

👉 Du har interesse for digital marketing (og også gerne e-mailmarketing!)
👉 Dit praktikforløb varer som minimum 3 måneder
👉 Du er velformuleret og ambitiøs 
👉 Du trives med at arbejde i et ungt, ambitiøst miljø

Vi garanterer en hverdag med en bred social berøringsflade, højt til loftet (både bogstaveligt og metaforisk) og varierende opgaver baseret på din egen personlige motivation og drivkraft. 

Hvem er vi: 

Vi er Danmarks førende e-mailbureau, og vi har en mission om at blive hele Nordens go-to bureau inden for fem år. Vi er et team bestående af over 30 personer, fordelt på kontorer i København og Århus, der alle tror på, at samarbejde, individuelt ansvar og god stemning er vejen frem!

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau inden for e-mailmarketingstrategi og -eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder inden for samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivning og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i tæt dialog med den enkelte kunde.

På vores kontorer er der naturligvis god kaffe og frisk frugt ad libitum, lækker frokostordning, fede sociale arrangementer, high fives - og så siger vi aldrig nej til spontane fredagsbarer eller velfortjente champagne-fejringer.

Vi holder løbende samtaler og tillader os derfor at tage stillingsopslaget ned, når den rigtige kandidat er fundet, så tøv ikke med at sende os en ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Casper Ackermann på ca@ackermann.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV mm.

Klik her og udfyld formularen på vores internship programme side for at søge praktikopholdet

Lyder det som dig?

Ansøg her

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lyder det som dig?

Ansøg

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.