Tilbage til karriere
E-mail Marketing Specialist

Vi søger lige nu en

E-mail Marketing Specialist

København & Aarhus
Fuldtid
Ansøg nu
Brænder du for digital marketing? Tænker du i triggers og segmenter? Kan du se dig selv projektstyre forskellige faser inden for e-mailmarketing? Er du god til at tale med vidt forskellige mennesker fra udviklere til marketingchefer? Og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads i vækst, hvor man samarbejder på tværs af teams?

Vi er Ackermann, et af nordens førende bureauer indenfor e-mailmarketing, og vi mangler dig, som en del af vores specialistteam! Ville du syntes, at det var spændende at hjælpe kunder som Shaping New Tomorrow, Frederik Bagger, Matas, ARKK Copenhagen og Novo Nordisk med deres e-mailmarketing? Så læs videre. 

Om Jobbet

Som specialist får du din helt egen kundeportefølje, hvor du i tæt dialog med kunden får ansvaret for e-mailmarketingstrategier, opsætte og eksekvere på e-mailkampagner og -automations. Du får samtidig ansvaret for at overvåge og optimere kundernes opsætninger og rapportere resultaterne til dem. Du skal således både kunne arbejde strategisk, taktisk og operationelt med dine kunders e-mailmarketing.

Du:

  • Har måske 1-2 års erfaring med e-mailmarketing
  • Har erfaring med værktøjer som for eksempel Zapier, Sleeknote og Leadfamly 
  • Har erfaring med platforme som for eksempel Klaviyo, ActiveCampaign og HubSpot 
  • Har en naturlig teknisk forståelse
  • Har et højt ambitionsniveau for dit arbejde
  • Har en stor interesse for digital marketing
  • Trives i løbende dialog med dine kunder
  • Bliver motiveret af at blive målt på dine kunders resultater
  • Trives med at arbejde i et ungt, ambitiøst miljø, hvor du og dine kollegaer arbejder mod samme mål, men jeres arbejdsopgaver er individuelle.

Er det dig, der kan hjælpe os med ovenstående, så garanterer vi til gengæld en hverdag med højt til loftet (i bogstavelig og overført betydning), sjove fredagsbarer, og rig mulighed for at sætte dit præg på en virksomhed i rivende udvikling, så kom med ombord!

Hvem er vi?

Vi er Danmarks førende e-mailbureau, og vi har en mission om at blive hele Nordens go-to bureau nummer 1 inden for fem år. Vi er et team bestående af over 30 personer, fordelt på kontorer i København og Århus, der alle tror på, at vores mål bedst kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau inden for e-mailmarketingstrategi og -eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder inden for samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivning og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i tæt dialog med den enkelte kunde. På vores kontorer er der naturligvis god kaffe og frisk frugt ad libitum, lækker frokostordning, fede sociale arrangementer, high fives, champagne og spontane fredagsbarer.

Vi holder løbende samtaler og tillader os derfor at tage stillingsopslaget ned, når den rigtige kandidat er fundet, så tøv ej med at sende os en ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores Head of Product Jonas Gottschalck på jg@ackermann.dk eller vores People Manager Daniel Aasted på da@ackermann.dk - Vi ser frem til at modtage ansøgning, CV mm.

Ansøg her


Lyder det som dig?

Ansøg her

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lyder det som dig?

Ansøg

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.