Tilbage til karriere
E-mail Marketing Coordinator

Vi søger lige nu en

E-mail Marketing Coordinator

København eller Aarhus
Fuldtid
Ansøg nu

Er du ambitiøs og klar til at kickstarte din karriere indenfor digital marketing? Så er jobbet som E-mail Marketing Coordinator i Ackermann din mulighed for at opbygge massiv erfaring med en af de mest essentielle digitale marketingkanaler for virksomheder i 2021.

Om jobbet

I rollen som E-mail Marketing Coordinator bliver du en del af vores Specialist-team med næsten 20 seje kolleger.

Du kommer til at få ansvaret for en lille portefølje af kunder, som du skal hjælpe med at opbygge, drive og udvikle e-mailmarketing for. Ved siden af dine kunder kommer du til at supportere vores Senior specialister, fx med at opsætte marketing automation, automatiserede e-mailserier, kampagne e-mails, opbygge kunderapporter og meget andet.

Som E-mail Marketing Coordinator får du enorm erfaring med både planlægning og eksekvering af kampagner, customer journeys, automatiske e-mailserier og bredere marketing automation og leadgenerering.

Det er et spændende, udviklende og selvstændigt job, med store muligheder, for at præge retningen og skabe forandringer for nogle seje danske brands. Vi tilbyder dig en karriereudvikling, der er præget af frihed, ansvar, sparring og støtte, samt masser læring fra Ackermanns processer, strukturer og know-how.

Alt afhængig af din indsats og din udvikling i rollen som E-mail Marketing Coordinator vil der være mulighed for at avancere ind i E-mail Specialist rollen efter 1-2 år.

Om dig

Du er detaljeret og struktureret samtidig med at du får noget fra hånden. Ansvarlighed, drive og højt engagement er naturligt for dig. Som person har du en meget positiv tilgang til opgaverne, og du kan hele tiden se muligheder frem for begrænsninger. 

Derudover forestiller os at du;

  • Har en relevant bachelor inden for f.eks. marketing, kommunikation eller lignende
  • Har en stor interesse for digital marketing, specielt ift. marketing automation, e-mailmarketing o.l.
  • Er socialt anlagt, udadvendt og nysgerrig efter viden
  • Er klar til at starte din karriere indenfor digital marketing
  • Mod på at tage ansvar, da du vil komme til at sidde med egne kunder såvel som assistere på andre kollegers kundeprojekter

Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig, fast løn, baseret på dine kompetencer og erfaringer.

Om Ackermann

Og hvem er vi så? Vi er et forholdsvis ungt team bestående af 27 kollegaer fordelt på 3 afdelinger; specialist-teamet, content-teamet og leadgenereringsteamet. 

Vi arbejder med meget frihed under ansvar, og vi stræber efter, at det er sjovt at gå på arbejde – hver dag. Vi tror på at vi er stærkest, når vi arbejder godt sammen – og det bånd kan ikke kun styrkes indenfor kontorets fire vægge. Derfor holder vi arrangementer ca. en gang om måneden ude af huset.

Vi tilbyder lækre rammer med frokostordning og anden forplejning og der er også mulighed for at arbejde hjemme et par gang om ugen.

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau indenfor e-mailmarketingstrategi- og eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder inden for samtlige brancher.

Har du nogle spørgsmål til stillingen? Så skriv endelig til vores Team Lead Jonas Gottschalck på jg@ackermann.dk

Ansøg


Lyder det som dig?

Ansøg her

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lyder det som dig?

Ansøg

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.