Tilbage til karriere
E-mail Assistent

Vi søger lige nu en

E-mail Assistent

København S
Deltid
Ansøg nu
Er du vores nye og ambitiøse E-mail Assistent? 📩

Der er ild i kedlerne i Ackermann, og derfor søger vi en ny kollega på deltid (minimum 8 timer pr. uge), som kan hjælpe os med at udvikle effektiv e-mailmarketing til kunder som bl.a. Novo Nordisk, Shaping New Tomorrow og Frederik Bagger.

Det her skal du hjælpe os med

Vi er på udkig efter en nysgerrig og ambitiøs E-mail Assistent, som kan hjælpe vores Senior E-mail Specialister og E-mail Specialister med opsætningen af deres kunders set-ups. Vi skal nok sørge for at give dig en grundig oplæring, og det er derfor en rigtig god mulighed for at få prøvet kræfter med en af de mest effektive digitale marketingkanaler, der findes. Har du flair for det og synes, at det er sjovt, er der mulighed for senere hen at kunne blive forfremmet til E-mail Koordinator. 


Nu til dig 👇

Da jobbet er ideelt for studerende, forestiller vi os, at du er i gang med en uddannelse på fx CBS, KEA eller CPH Business. Her lærer du formentlig en masse om fremtidens digital marketing, og ønsker at afprøve din teori i praksis i et relevant studiejob. Og det er her, at vi kommer ind!

Vi er et kontor, der hylder forskellighed og derfor ønsker vi heller ikke at skrive en lang liste med krav til, hvordan du skal være for at passe ind. Vores erfaring fortæller os dog alligevel, at du har store chancer for at lykkes i stillingen og passe ind i vores kultur, hvis du:

  • Har et højt ambitionsniveau for dit arbejde, en naturlig interesse for digital marketing og en generel god forretningsforståelse
  • Er udadvendt, selvkørende, nysgerrig og ansvarsbevidst
  • Har en naturlig høj teknisk forståelse
  • Trives med at arbejde i et ungt og ambitiøst miljø, hvor du og dine kollegaer arbejder mod samme mål – også selvom jeres arbejdsopgaver er individuelle

Det kunne være ekstrafedt, hvis du i forvejen kunne et eller flere af disse:

  • Billedredigering i Photoshop eller InDesign
  • Havde et naturligt flair for at skrive interessante og fejlfrie tekster
  • Har stiftet bekendtskab med e-mailmarketing før
  • Har prøvet at opsætte et set-up i en eller flere e-mailplatforme som fx ActiveCampaign, Klaviyo eller Mailchimp
  • Har stiftet bekendtskab med HTML og eller CSS

En del af holdet

Hvis du kan hjælpe os med ovenstående, så garanterer vi til gengæld en hverdag med rig mulighed for at sætte dit eget præg på virksomheden.

Vi arbejder med meget frihed under ansvar, og vi stræber altid efter, at det er sjovt at gå på arbejde - hver dag. Vi holder til i flotte, lyse lokaler i 8Tallet på Amager, som ligger kun 200 meter fra Vestamager metrostation, som på 15 minutter kan tage dig til Kongens Nytorv. Samtidig ligger motorvejen kun 5 minutters kørsel fra kontoret med gode parkeringsmuligheder. 

Vi er et team bestående af omkring 30 kollegaer, der alle tror på, at vores mål kun kan indfries, hvis vi har det sjovt undervejs. Derfor tilbyder vi lækre rammer med frokostordning og anden forplejning, og vi prioriterer at afholde et socialt arrangement minimum 1 gang om måneden. For vi er kun stærkest, når vi arbejder godt sammen - og det bånd kan ikke kun styrkes indenfor kontorets fire vægge. Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig timeløn, som bliver baseret på dine kompetencer og erfaringer. 

Om Ackermann

Og hvem er vi så? Vi er Ackermann, og vi sigter mod at blive Skandinaviens førende e-mailbureau indenfor 5 år. Vores ambitiøse mål vil vi nå ved hele tiden at fokusere på at forbedre vores kunders resultater.

Vi sigter altid mod at levere det højeste niveau indenfor e-mailmarketingstrategi- og eksekvering, og vi har indtil videre hjulpet alt fra start-ups til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor samtlige brancher. Vi er datadrevne i vores rådgivninger og beslutninger, og vi tror på, at de bedste resultater skabes i en fælles dialog med den enkelte kunde.

Og så tror vi på, at vores arbejdsliv skal være en stejl læringskurve opad – hele vejen igennem! Har du nogle spørgsmål til stillingen? Så lad os endelig høre fra dig! Du kan skrive dine spørgsmål i en mail med emnelinjen “Spørgsmål til E-mail Assistent-job” til vores Head of Product, Jonas Gottschalck: jg@ackermann.dk

Vi ansætter så snart at vi har fundet den rigtige kandidat.

Ansøg

Lyder det som dig?

Ansøg her

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lyder det som dig?

Ansøg

Udfyld venligst alle felter
Thank you! Your application has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.